Laptop & Notebook

Laptop scherm kapot? Geen nood, want wij kunnen vrijwel elk scherm wel vervangen. Daarnaast voeren wij ook vakkundige reparaties uit behuizing componenten en scharnieren.

Hoe werkt het?

U kunt uw toestel bij ons langs brengen op afspraak. Indien gewenst kunnen wij tegen een kleine vergoeding vooraf het toestel onderzoeken en adviseren welke reparatie benodigd is. Na uw akkoord met de prijsopgaaf kunnen wij de reparatie voor u uitvoeren en zullen de onderzoekskosten vervallen.

Wat kost het?

Wij werken met diverse gerenommeerde leveranciers waarbij onderling nog wel eens prijsverschillen zijn. Wij hanteren geen vaste prijzen maar laten u profiteren van dit voordeel en houden op deze manier onze tarieven laag. U ontvangt altijd een prijsopgaaf voora

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via ons contactformulier, door ons te mailen naar info@jurgenterhuurne.nl of te bellen naar 06-54691750. Wij zijn niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, graag verzoeken wij u bij geen gehoor de voicemail in te spreken als u teruggebeld wilt worden. U kunt ons ook eenvoudig een bericht sturen via WhatsApp

Alle reparaties worden bij ons uitgevoerd door een specialist met jarenlange ervaring!

Helaas horen en zien wij te vaak dat mensen zelf proberen een reparatie uit te voeren of deze hebben laten uitvoeren door een onervaren persoon, meestal tegen goedkope tarieven en veelal met gebruik van onderdelen van slechte kwaliteit. Helaas leidt dit vaak tot blijvende schade! Kies daarom altijd voor een reparatie door een specialist! Wij voeren deze graag voor u uit tegen een aantrekkelijk tarief en maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen. Wij geven tevens 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen, bij alle reparaties krijgt u van ons een factuur.