Seiko horloge reparatie

Onze werkwijze

Wilt u een reparatie uit laten voeren aan uw Seiko horloge dan kunt u bij ons terecht. Neemt u hiervoor contact met ons op via email of whatsapp. U krijgt dan van ons zo spoedig mogelijk antwoord. Er wordt bij reparatie altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Op wens kunt u vooraf een prijsopgaaf ontvangen van de reparatiekosten zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u niet akkoord gaan met deze prijsopgaaf zullen we een kleine vergoeding vragen het onderzoeken van het horloge. Een diagnose stellen kost immers tijd.

Een prijsopgaaf voor reparatie zonder onderzoek vooraf is helaas niet mogelijk!

Indien u akkoord gaat met de prijsopgaaf zullen we spoedig overgaan tot reparatie van het horloge, natuurlijk houden we u op de hoogte houden van de vorderingen. Zodra de reparatie gereed is ontvangt u van ons een factuur per email. Na ontvangst van de betaling wordt het horloge geretourneerd. Bij afhalen dient u het factuur direct te voldoen, er is uitsluitend contante betaling mogelijk.

Als u een horloge wilt opsturen voor reparatie, download dan hier het reparatieformulier. Voeg dit volledig ingevulde formulier vervolgens toe aan het op te sturen pakket.

Zonder het volledig ingevulde reparatieformulier kunnen wij uw reparatie niet afhandelen!

Vervolgens kun u het pakket opsturen naar:

Jurgen ter Huurne Reparatiedienst
Oude Boekeloseweg 96
7481AA Haaksbergen (NL)

De kosten van deze zending zijn voor uw eigen rekening en eigen risico. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van deze naar ons gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een track&trace nummer en bewaar deze goed.

Garantie

Op mijn reparaties ontvangt u 3 maanden garantie met uitsluiting van storingen van buitenaf zoals val en stoot schade maar ook oxidatie, glas, kroon en overige defecte onderdelen die niet door ons vervangen zijn. Garantie geldt vanaf factuurdatum, voor oudere horloges kunnen de garantievoorwaarden afwijken. Dit zal dan op het factuur vermeldt staan.